Lazy Bags

Lazy Bags Medium

Lazy Bags Large

Lazy Bags Jumbo

Lazy bags – Полиестердеј

Испечатени Lazy bags

Полиестердеј Ви нуди 3 видови Lazy Bags – секое од нив се карактеризира со долготрајност и издржливост. Изберете помеѓу Medium, Large и Jumbo, сите со различни величин за да го презентирате вашиот бренд на забележлив и уникатен начин.

Lazy bags се изработени од најиздржливите материјали, испчатени со сублимациски технологија, со бои на водена основа кои се антиалергенски, еколошки, безмирисни, а сепак издржливи и на најтешки услови. Исто така, материјалот може да се пере во машина без било ккви оштетувања.

Идеални се за Вашиот дом, канцеларија или изложбен простор. Секако, испечатени во милиони бои, без никакви колорни ограничувања.

Може да ве интересираат и следниве производи:
Нарачка
Вкупно
MKD
Испорака
MKD
Пресметка
Количина
пар.
Цена
MKD
Испорака
MKD