Банери

Градежни мрежи

ПВЦ банери

МЕШ банери

Двострани пвц банери

БАНЕРИ – ГОЛЕМ ФОРМАТ

Печатење на банери

Печатењето на банер привлекува големо внимание со цел да се обезбеди највисок квалитет на дизајни отпечатени во оригинална состојба. Полиестердеј нуди голем избор на банери вклучувајќи ги и оние што се изработени од меш или беклит материјал како би ги задоволиле барањата на клиентите.

Нашиот електронски образец овозможува брзо и едноставно прилагодување на вашиот краен проект со секој избор вклучувајќи и опис и предлог како да добиете одлични производи. Нашите ПВЦ банери ги добивате со опција да поставите прстени со што конструкцијата може да биде готова за краток период.

Печатење на банери – димензии

Банерите може да се отпечатат во лендскејп или портрет ориентација со димензии и до 500цм од помалата страна. Поголемите димензии ќе бидат отпечатени на две или повеќе парчиња заварени заедно за да обезбедат долготрајност. Полиестердеј ви нуди неколку материјали за банер вклучувајќи ги и оние отпечатени во висока резолуција коишто исто така може да се сечат по форма.

За нарачките кои вклучуваат вметнување прстени ве советуваме нивниот број да биде во согласност со димензиите на вашиот проект. Вметнувањето прстени гарантира дека банерот нема да се искине и ја зачувува неговата долготрајност. За повеќе информации ве молиме посетете го делот за „Најчесто поставувани прашања“ на нашата интернет страница или контактирајте го Центарот за корисници.

Испорака на банери

Без оглед дали нарачувате печатење на банери за роденденски прослави, забави или презентации, Полиестердеј ги доставува вашите производи за помалку од 48 часа.

Нарачка
Вкупно
MKD
Испорака
MKD
Пресметка
Количина
пар.
Цена
MKD
Испорака
MKD