Пенкала

Пенкала Комфи

Пенкала Њутон

Пенкала Фјужн

White Swan

Промотивни пенкала

Промовирајте ја Вашата компанија, бренд, лого и сл.,  со брендирани пенкала од Полиестердеј. Нашите пенкала се со висок квалитет и одлични цени.

Дизајнирани за: подароци на саеми, корпоративни промоции, семинари и секаков тип на директен маркетинг. На пример, зголемете го сообраќајот на вашиот веб-сајт со делење на подарок персонализирано пенкало со лого од Вашата компанија, на кое ќе додадете веб-страница или телефонски број. Вооружете ги вашите вработени во продажба со бесплатни промотивни пенкала за своите постоечки или идни клиенти. Можностите се бескрајни.

Нашите промотивни пенкала се:

Со висок квалитет: Ние гарантираме дека сите наши отпечатени пенкала го прикажуваат вашиот бренд точно како што сте замислиле. Мастилото што се користи е со највисок квалитет на пазарот и е со потекло од Индија.

Со одлични цени: Секогаш се трудиме нашите клиенти да добијат најдобри цени, поготово за  нарачки директно преку нашата веб страница

Персонализирани: Совршено печатење дури и за најситните детали. Нема ограничувања на бројот на бои – слободно можете да ја ослободите Вашата креативност.

Изберете помеѓу Comfy, Newton, Glide или Fusion и добијте совршено отпечатени промотивни пенкала.

Може да ве интересираат и следниве производи:
Нарачка
Вкупно
MKD
Испорака
MKD
Пресметка
Количина
пар.
Цена
MKD
Испорака
MKD